De kleine ukkepukjes van voormalige miss-sterren Ann Van Elsen, Anneleen Coorevits en Nele Somers hebben vrijdag hun eerste stapjes op de catwalk gezet. Ze liepen samen met hun fiere mamma's de luiermodeshow van het Kruidvat in Antwerpen.

LUIERMODESHOW KRUIDVAT
 
Ann Van Elsen, Annelien Coorevits en Nele Somers showen dochter in eigen luierontwerp
 
 
 
Drogisterijketen Kruidvat stuntte vandaag in de Shopping Stadsfeestzaal te Antwerpen met een heuse luiermodeshow. Acht mama’s mochten met flinke zoon/dochter in een eigen luierontwerp op de catwalk lopen tussen bekende modellen Ann Van Elsen met June, Annelien Coorevits met Elena en Nele Somers met Ella Marie.
 
Naar aanleiding van de babyweken bij Kruidvat organiseerde de drogisterijketen een unieke luiermodeshow waar mama’s hun baby aan het grote publiek konden voorstellen. De kleintjes schitterden in een origineel luierontwerp van hun creatieve mama: Kyllian de Kikker, hoelameisje Ysaline, racepiloot Nathan en varkentje Axel. Madeleine stal de show in een roze ontwerp met zwarte bolletjes, Louise voelde zich kiplekker in haart luier met diertjes, Ben was retro chic met haakwerk en Laïs schitterde in een ontwerp met rode vlechten, helemaal Kruidvat.
 
Kleine June maakte haar debuut op de catwalk in een lekker druk en chaotisch ontwerp van mama Ann. Als een volleerd model liep ze aan het handje van haar bekende mama. Ann: “Het is geweldig om zien hoe June opgaat in dit gebeuren. Ze lijkt al een heel dametje, zo op die catwalk en ze geniet van de aandacht.”
 
Annelien toonde trots Elena die voor de nodige glitter en glamour zorgde: “Voor Elena is het nogal druk, maar ze laat het allemaal rustig over zich heen komen.”
 
Kleine Ella Marie van Nele poseert gewillig voor de camera’s: “Ze vindt het allemaal best. Ella Marie is echt een heel gemakkelijke dochter.”
 
 
  
 
Volledig assortiment babyproducten
 
Naast het brede gamma voordelige luiers kunnen klanten bij Kruidvat ook terecht voor een steeds groter aanbod aan andere babyproducten. Zo is er een volledig assortiment biologische babyvoeding: fruithapjes, opvolgmelk en rijstwafeltjes. Tot slot vind je er nog allerlei speelgoed. Tijdens de babyweken tot en met 25 september zijn veel producten extra voordelig geprijsd.